2 Aralık 2011 Cuma

yaptıklarımın bir kısmı ve oğlumm tarçın

 bu baykuşu bir çantanın üzerinde gördüm hangi malzemeden yaptılar bilemedim çünkü çok küçücük bir resimdi ama ben de keçeden yapmaya çalıştım çok güzel olmadı ama ben yinede çok sevdim hemen hemen bütün kıyafetlerime yaptım bunu diyebilirim :)))


 bu toplardan daha bir sürü yapılıcak benn dayanamayıp yaptığım kadarını ekledim,misafir odasında kullanmak üzere cibinliği şimdilik taktım ama cibinliğin üzerinde biraz eklemeler yapıp en yakın zamanda resimlemek istiyorum..

 bu çalışmalarımın bir kısmı bebek odası için yapıldı  Allah nasip ederse bebiş odasında kullanılmak üzere beklemedeler .)))







3 yorum:

  1. Ahsaplar super, yapiyor musunuz? Cok seker olmus o masa ve uzerindekiler, kara tahta....

    YanıtlaSil
  2. bebek odası için yaptığım bi kaçtane obje masa,tabure dolap dahil hepsini ben yaptım.beğenmenize sevindim ilerde satış yapmayıda düşünüyorum ilgilenen olursa.şuan küçük biyerde oturuyorum izmitten yeni taşındık malzeme bulabilirsem eğer yeni şeylerde yapmayı düşünüyorum epey oldu bu cicileri de yapalı :))

    YanıtlaSil
  3. ben gül toplarını çoook beğendim bir süre önce bende bir dolu gül yaptım ama top formunu vermemi bekliyorlar.... ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil